mentale gezondheid

Voortgang Ecosysteem Mentale Gezondheid (GEM) Noordwest-Veluwe

Tijdens het Bestuurlijk Overleg van GezondVeluwe in juni 2022 is besloten om binnen de GEM-visie gezamenlijk te gaan werken aan een ecosysteem voor mentale gezondheid. We hebben een verslag gemaakt over de voortgang hiervan in het eerste halfjaar in 2023.

In het verslag staat de structuur van het ecosysteem mentale gezondheid op de Noordwest-Veluwe beschreven en de voortgang op de verschillende onderdelen. Met het op gang brengen van een veranderproces op al deze onderdelen wordt een totaalbeweging binnen de GGZ gecreëerd.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.