Chronische aandoeningen

Mark Clarijs: netwerkregisseur Netwerk Dementie Noordwest Veluwe

Sinds 1 oktober heeft het Netwerk Dementie Noordwest Veluwe een nieuwe netwerkregisseur: Mark Clarijs. Mark volgt Wendela Erbrink op.

Mark is van oorsprong HBO-verpleegkundige in de psychiatrie en thuiszorg, heeft ervaring als informatiemanager, als leidinggevende en als projectmanager in zorg, welzijn, bij gemeenten en op landelijk niveau. Sinds 2018 is Mark bovendien vrijwillig trainer bij SamenDementieVriendelijk, een programma van Alzheimer Nederland. Vanuit dit programma worden trainingen verzorgd voor inwoners, vrijwilligers en medewerkers van allerlei organisaties, instellingen en bedrijven. In de training leren mensen om makkelijker om te gaan met mensen met dementie. 

Naast zijn rol als netwerkregisseur voor het Netwerk Dementie is Mark coördinator van het Alzheimer Trefpunt Ermelo en werkt hij als executeur en nalatenschapscoach. In die laatste rol biedt hij professionele hulp bij leven, nalaten, erven en schenken.

Mark: “Binnen het Netwerk zorgen we dat de dementiezorg in onze regio op een steeds hoger plan komt. Zodat inwoners met dementie en hun ‘rondomzorgers’ makkelijk en op tijd de hulp vinden. De leefwereld en de systeemwereld moeten soepel in elkaar ritsen.”

Wil je meer over Mark weten of wil je contact leggen? Mark is bereikbaar via mark@dementieregie.nl of telefoonnummer 06-18026081.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.