ouderen

Tevredenheidsmeting over samenwerking in de ouderenzorg en ondersteuning

In de week van 30 oktober ontvangen patiënten, mantelzorgers en zorgverleners van ouderen binnen het netwerk GezondVeluwe een vragenlijst over de tevredenheid over de samenwerking in de zorg en ondersteuning voor thuiswonende ouderen.

Tweemeting
Na de nul- en éénmeting volgt nu de tweemeting. Hierbij hoort een vragenlijst die wordt uitgezet onder professionals, patiënten en mantelzorgers. Om de belasting ervan zo gering
mogelijk te houden, is een aantal vragen over de tevredenheid opgenomen in de periodieke tevredenheidsmeting van OZOVerbindzorg.

De resultaten van de tweemeting worden net als de voorgaande metingen opgenomen in het Dashboard van GezondVeluwe.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.