Volwaardig lidmaatschap

Zilveren Kruis en GGD Noordoost Gelderland volwaardig lid

Vanaf 1 januari 2023 zijn zorgverzekeraar Zilveren Kruis en de GGD Noordoost Gelderland volwaardig lid van GezondVeluwe. Het afgelopen jaar waren zij als ‘toehoorder’ betrokken.

Wat houdt volwaardig lidmaatschap in?

Dit volwaardig lidmaatschap betekent dat zij mede de koers en richting bepalen in het bestuurlijk platform. Vanuit de GGD sluit Jacqueline Baardman (directeur publieke gezondheid) aan bij het bestuurlijk overleg, vanuit Zilveren Kruis is dit (vooralsnog) Erik Koekoek (strategisch adviseur gemeenten).

Daarnaast zullen Zilveren Kruis en de GGD nader bekijken bij welk kernteam zij aansluiten. In elk geval zal Zilveren Kruis zitting nemen in de kerngroep ouderen & palliatieve zorg en mentale gezondheid. De GGD sluit aan bij de denktank Preventie en zal in de uitwerking hiervan een belangrijke rol gaan vervullen.

Volwaardig lidmaatschap betekent tevens dat er financieel wordt bijgedragen aan het netwerk GezondVeluwe en de verdere ontwikkeling. In de op 2 december vastgestelde begroting is vastgelegd wat dit concreet betekent.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.