Netwerk dementie

Meerjaren plan 2023-2026

Binnen het netwerk dementie wordt hard gewerkt aan het nieuwe meerjarenplan. Het plan beschrijft de visie en ambitie van de netwerkpartners op de gezamenlijk afgestemde, domeinoverstijgende zorg en ondersteuning voor mensen met dementie. Vanuit de Zorgstandaard dementie zijn doelen en inhoudelijke activiteiten geformuleerd die de komende jaren opgepakt zullen worden. 

De input voor dit plan is opgehaald in een brainstormsessie met een vertegenwoordiging vanuit het netwerk. Bestaande uit casemanagers, een zorgmanager, een psycholoog en een beleidsadviseur van de gemeente. Daarnaast was op uitnodiging van een van de casemanagers een mantelzorger aanwezig. Hierdoor kregen de netwerkleden van dichtbij zicht op het perspectief van de mantelzorger. 

De thema’s uit de Zorgstandaard die met prioriteit zullen worden opgepakt zijn gecoördineerde netwerkzorg, casemanagement dementie en respijtzorg.

Met meerjarenplan zal voor de feestdagen worden opgeleverd. Het meerjarenplan dient o.a. als onderlegger voor de jaarlijkse subsidie van het Zilveren Kruis.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.