Regionaal oncologie zorgnetwerk

Onco in Balans vanaf 2023 onderdeel van GezondVeluwe

Sinds 2020 werken diverse professionals in het regionaal oncologie zorgnetwerk Onco in Balans samen aan de (na)zorg van mensen die leven met en na kanker. Met als ambitie: mensen die kanker hebben (gehad) ontvangen passende (na)zorg en voeren zoveel als mogelijk zelf de regie. Op dit moment wordt in het project “Oncologische (na)zorg GezondVeluwe” een voorstel uitgewerkt om Onco in Balans met ingang van 2023 organisatorisch in te bedden in GezondVeluwe.

Aanpak

Per 1 januari 2023 start een regionaal Expertteam oncologienetwerk. Dit Expertteam functioneert als koepel en verbinding tussen de lokale oncologiezorgnetwerken in de verschillende gemeenten en als verbinding met de Kerngroep Oncologie & Chronische aandoeningen. Dit Expertteam en de Klankbordgroep, bestaande uit ervaringsdeskundigen, worden ondergebracht bij de Kerngroep Oncologie & Chronische aandoeningen.

Hiermee zorgen we voor een organisatorische verankering van Onco in Balans en een sterkere verankering van de inbreng van het inwoners/patiëntenperspectief.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.