Eindevaluatie pilots POH-jeugd

Pilots POH-jeugd een succes

Afgelopen maandag 21 juni is de eindevaluatie van de pilots POH-jeugd gepresenteerd. We kunnen concluderen dat de pilots een succes zijn geweest. In dit bericht vind je een infographic waarin de belangrijkste bevindingen zijn samengevat.

Waarom zijn de pilots een succes geweest? Kinderen en jeugdigen zijn tevreden over de POH-jeugd en de doelstellingen worden behaald. De zorg is laagdrempeliger en tijdiger geworden. Ook gaat de triage en kortdurende hulp beter.

Het succes van de pilots is ook te zien aan het feit dat alle tien de huisartsenpraktijken verder gaan met het inzetten van een POH-jeugd. De pilots zullen, ook na deze evaluatie, worden voortgezet.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u terecht bij projectleider David van Kerkhof: 
dvkerkhof@raedelijn.nl

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.