Samenwerking

Samenwerking GGZ en sociaal domein in Oldebroek

GGZ Centraal en Sociaal team Oldebroek gaan samenwerken rondom de cliënt met psychische kwetsbaarheden.

De juiste hulp

Een inwoner die (psychisch) niet lekker in zijn vel zit, van wat voor ernst dan ook, heeft regelmatig op verschillende leefgebieden hulp of ondersteuning nodig. Om die hulp goed en gezamenlijk te kunnen bieden gaan in Oldebroek de gemeente en GGZ Centraal nauwer samenwerken.   

Het goede voorbeeld

Voor een periode van 3 maanden zal een medewerker van het FACT-team van GGZ Centraal worden gedetacheerd naar het Sociaal Team van Oldebroek. Dit idee is ontstaan na het succesvolle voorbeeld van Ermelo, waar een vergelijkbare samenwerking na een testfase voor 2 jaar is verlengd. 

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.