Proeftuin

Inwoners ervaringen in Putten

We deelden al eerder een bericht over een Puttense netwerkbijeenkomst met professionals rondom mensen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen (EPA). Op 11 maart 2021 vond de tweede bijeenkomst plaats, waarin nader kennis is gemaakt en duidelijk werd dat er onderling al een aantal nieuwe werkafspraken zijn gemaakt.

Positieve gezondheid

Een belangrijke conclusie was dat men vond dat we niet over deze inwoners zouden moeten praten, maar met ze. Om daar invulling aan te geven gaan de professionals ervaringen van hun cliënten ophalen. Daarvoor gaan ze met hen in gesprek aan de hand van het spinnenweb van Positieve Gezondheid en verzamelen we deze verhalen middels een korte online vragenlijst. Op deze manier kunnen we het aanbod in Putten dadelijk zo passend mogelijk maken voor de inwoners. We zijn benieuwd naar de reacties!

Neem voor meer informatie contact op met David van Kerkhof, dvkerkhof@raedelijn.nl.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.