mentale gezondheid

Noordwest Veluwe nu ook aan de slag met groepsaanbod binnen GEM

De eerste schets van het experiment rondom groepsaanbod binnen GEM Noordwest Veluwe is gemaakt. In het eerste Veranderatelier Groepsaanbod werkten deelnemers aan een gezamenlijk beeld van wat nodig was en werd een start gemaakt met de vertaling van beeld naar experiment. Een geslaagde middag waar mensen ‘geïnspireerd’, ‘nieuwsgierig’ en ‘enthousiast’ vandaan kwamen.

Op 2 oktober kwamen 15 mensen bijeen in MFC De Roef in Harderwijk om met elkaar in gesprek te gaan over het Ecosysteem Mentale Gezondheid (GEM) en specifiek over de vormgeving van een experiment voor Groepsaanbod.

De bijeenkomst had twee doelen:
– Komen tot een gezamenlijk beeld van wat er nodig is aan groepsaanbod in het ecosysteem mentale gezondheid op de Noordwest Veluwe zodat mensen geholpen worden om ‘hun ding te kunnen doen’.
– Een start maken van de vertaling hiervan naar een concreet experiment om dit met elkaar vorm te geven en te gaan leren.

Onder begeleiding van Raedelijn adviseurs Sophie Schmitz en Karlijn van Kats en het landelijke GEM-team hebben de aanwezigen de eerste contouren geschetst voor het vormgeven van een experiment rondom groepsaanbod binnen GEM. Drie enthousiastelingen gaan nu, met behulp van de input van de dag, aan de slag met het maken van een plan.

Wil je meer weten? Hier vind je het verslag van deze middag, inclusief beeldmateriaal en slides.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.