Workshops voor professionals

Nieuwe workshops psychosociale zorg bij kanker

In oktober berichtten we al over workshops voor professionals over psychosociale zorg bij kanker. Na de basisworkshop ‘Leren leven met kanker’ hebben eind 2021 twee verdiepende workshops plaatsgevonden met het thema ‘Vermoeidheid en Angst’. Dit najaar staan er weer twee workshops op de rol. Deze gaan over de thema’s ‘kanker en gezin’ en ‘kanker en seksualiteit’. De laatstgenoemde vindt online plaats op 1 november 2022 van 19:00 – 21:00. Je hoort nog hoe je je kunt aanmelden.

De workshops worden verzorgd door het Helen Dowling Instituut (HDI) op initiatief van de projectgroep Oncologische (na)zorg van GezondVeluwe en het netwerk Onco in Balans, en worden mede mogelijk gemaakt door Medicamus Academy, St Jansdal Academy en Berekuyl Academy.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.