Workshops voor professionals

Nieuwe workshops psychosociale zorg bij kanker

In oktober berichtten we al over workshops voor professionals over psychosociale zorg bij kanker. Na de basisworkshop ‘Leren leven met kanker’ hebben eind 2021 twee verdiepende workshops plaatsgevonden met het thema ‘Vermoeidheid en Angst’. Dit najaar staan er weer twee workshops op de rol. Deze gaan over de thema’s ‘kanker en gezin’ en ‘kanker en seksualiteit’. De laatstgenoemde vindt online plaats op 1 november 2022 van 19:00 – 21:00. Je hoort nog hoe je je kunt aanmelden.

De workshops worden verzorgd door het Helen Dowling Instituut (HDI) op initiatief van de projectgroep Oncologische (na)zorg van GezondVeluwe en het netwerk Onco in Balans, en worden mede mogelijk gemaakt door Medicamus Academy, St Jansdal Academy en Berekuyl Academy.