Evaluatie GezondVeluwe

Evaluatie netwerk GezondVeluwe

Nu GezondVeluwe ruim 5 jaar bestaat is het wenselijk om het functioneren van GezondVeluwe te evalueren. Want om vooruit te kunnen blijven gaan is het ook goed om kritisch te bekijken hoe het nu gaat en wat er beter kan. Bestuurders, kernteams en professionals worden binnenkort benaderd, onder andere voor het invullen van de Netwerkthermometer.

Aanpak

Komende periode wordt bekeken wat GezondVeluwe in de afgelopen 5 jaar heeft opgeleverd, wat elke organisatie haalt en brengt in de samenwerking, wat verbeterpunten zijn en wat nodig is om de komende jaren een inspirerend netwerk te blijven. Ten aanzien van dit laatste willen we voor de komende jaren ambities formuleren en wordt een jaaragenda afgeleid.

Rapport

Het rapport van de evaluatie wordt op 11 oktober tijdens het bestuurlijk overleg gepresenteerd. De wens van het Bestuurlijk Platform is een onafhankelijke en frisse blik op het functioneren van GezondVeluwe. Daarom wordt de evaluatie uitgevoerd door twee adviseurs van Raedelijn, Lara Wouda en Marian Kesler. Zij zijn in tegenstelling tot andere adviseurs van Raedelijn niet betrokken bij GezondVeluwe.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.