Podcast

Nieuwe aflevering Grand Café de Afstand

In opdracht van Gezond Veluwe en in samenwerking met de stichting Socialrun presenteren GGZ-ervaringsdeskundigen Carlijn en Jerry de tweede aflevering van de podcast Grand Café de Afstand. In dit digitale café spreken Carlijn en Jerry met twee andere ervaringsdeskundigen over wat het betekent om psychische – of maatschappelijke kwetsbaarheden te hebben. 

In deze aflevering horen we Shanna en Helma. Vaste columniste Shanna is ervaringsdeskundige en coördinator herstel bij verschillende organisaties op de Veluwe en gaste Helma is medewerker bij het onlangs in Harderwijk geopende Praktijkhuis.

In haar column legt Shanna uit hoe ze zich losmaakte van haar trauma’s en zichzelf weer terugvond. Helma kreeg op 30-jarige leeftijd te horen dat ze nooit meer aan het werk zou komen. Inmiddels heeft Helma het tegendeel bewezen en is ze een dragende kracht in het Praktijkhuis, al blijft ze daar zelf vrij bescheiden over. Met Helma praten we over haar herstel, de WRAP, de helende werking van schrijven en Het Praktijkhuis, dat met stevige support van de gemeente opgericht kon worden.

Podcast Grand Café de Afstand

Vanwege je cookie-voorkeuren kan je geen video van Youtube bekijken.

Carlijn Mol  |  Productie, presentatie en montage
Jerry Allon  |  Productie, presentatie en montage
Shanna de Freitas  | Columniste en tafeldame
Helma van den Hoek |  Gaste
Ymke Wieringa  |   Visuele productie
Het Praktijkhuis Harderwijk  |  Faciliteiten

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.