Werkconferentie ‘Dokteren in tijden van Corona’

Met de ervaring van nu, werken aan optimale zorg

De COVID-19-crisis vraagt erg veel van zorgprofessionals. Tegelijkertijd zijn de kennis en ervaring die we tijdens deze crisis opdoen van grote waarde voor de toekomst. In regionale werkconferenties, georganiseerd door Optimale zorg-Dappere Dokters i.s.m. de KNMG-districten, gaan we onderling het gesprek aan om opgedane kennis en ervaringen te vertalen naar structurele verbeteringen voor optimalisering van zorg. Multidisciplinaire samenwerking staat hierbij centraal. Met oog voor medische én maatschappelijke gezondheidseffecten van de coronacrisis. En met aandacht voor de vraag: hoe zorgen we ervoor dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk en met voldoening kan blijven doen?

De werkconferenties worden regionaal georganiseerd, gekoppeld aan de KNMG-districten. Dit biedt ruimte voor regionale invulling. De huidige aanpak en dilemma’s in de regionale medische zorg worden door de deelnemende artsen tegen het licht gehouden, waarna we op zoek gaan naar concrete mogelijkheden om de zorg in de eigen directe werkomgeving te optimaliseren.

We nodigen u van harte uit deel te nemen aan een van de werkconferenties van KNMG en Optimale Zorg-Dappere Dokters. Zie de overzichtspagina met informatie en de planning.

Accreditatie

Er zijn 2 accreditatiepunten toegekend.

Voor wie?

Huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en GGD-artsen.

Deelname

Er zijn geen kosten verbonden aan deze digitale werkconferentie.

Aanmelden>>

Details

  • Datum: donderdag 22 april 2021
  • Tijd: 19:00

← Terug naar agenda