Kanker & Werk (verschillende data)

Nadenken over werk bij kanker … vaak een onderwerp waar pas laat aandacht aan wordt besteed als je kanker hebt en nog wordt behandeld. Maar niet altijd terecht en ook niet altijd verstandig. Als je weer aan het werk wilt, is het bovendien een goed idee om na te denken over hoe dat voor jou het beste zou kunnen gaan werken, zeker als je (nog) kampt met beperkingen.

Themabijeenkomst Kanker & Werk

 De Maretak organiseert in samenwerking met Irmgard van der Vegt, re-integratieconsultant en coach en Thea van de Beek, personeelsadviseur en lid van de klankbordgroep Oncologische (na)zorg Noordwest-Veluwe, een interactieve bijeenkomst rond het thema Kanker & Werk, waarbij tips en ervaringen kunnen worden gedeeld die passen bij verschillende fasen in het ziekteproces.

De bijeenkomst is voor zowel de (ex)patiënt (in verschillende fasen), hun partners of vrienden, behandelaars en nadrukkelijk ook leidinggevenden.

Wanneer

Dinsdag 17 januari 2023, 19.15 – 21.30 uur (inloop 19.00 uur)

Waar

De Maretak / Wijkontmoetingscentrum De Roef, Middelste Wei 2-4, Harderwijk

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Vragenuurtje

Het vragenuurtje is een maandelijks spreekuur voor mensen die kanker hebben (gehad). De eerstvolgende vragenuren zijn op: 4 januari 2023, 1 februari 2023, 1 maart 2023, en op 5 april 2023. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Details

  • Datum: dinsdag 17 januari 2023
  • Tijd: 19:00

← Terug naar agenda