Netwerk Dementie

Lunch Netwerk Dementie leerzaam samenzijn

Op dinsdag 4 juni was de Netwerklunch van het Netwerk Dementie Noordwest-Veluwe. Ruim 50 professionals vanuit alle geledingen en gemeenten waren aanwezig. Graag delen we de highlights én interessante links met je.

Praattafels

Aan de praattafels over ’Nu en straks’ en ‘Makkelijker’ zijn uitgebreid ervaringen en ideeën gedeeld en genoteerd. Ook is er aandacht besteed aan de Dementiemonitor. De flyers en papieren vragenlijsten zijn meegenomen. Mantelzorgers en mensen met dementie kunnen de online vragenlijst nog invullen tot 30 juni via deze link: online vragenlijst

Presentatie en interessante links

Ook delen we graag de presentatie over de stand van het netwerk met je via deze link. En als aanvulling daarop nog een aantal links over de gebruikte ‘quotes’ tijdens de lunch.

We hopen dat je we je op deze manier hebben kunnen betrekken bij de interessante netwerklunch. Als je je bij een volgende lunch wilt aanmelden, ben je van harte welkom.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.