GezondVeluwe

De verdere professionalisering van FleGel

Donderdag 30 mei was de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Paramedische Coöperatie FleGel. Voorafgaand aan de ALV was er een medewerkers-avond waar, behalve de praktijkeigenaren, ook alle andere paramedische zorgverleners welkom waren. Het was een leerzame avond. We delen graag een korte samenvatting met je.

De programma’s Valpreventie, Artrose en Gezond ouder worden

In verschillende workshops werden de medewerkers bijgepraat over drie programma’s binnen de thema’s van het IZA Regioplan GezondVeluwe.

  • Valpreventie
  • Artrose
  • Gezond ouder worden

FleGel werkt in deze programma’s samen met diverse disciplines en organisaties in de regio.

De verdere professionalisering van FleGel

In de ALV kwam de verdere professionalisering van FleGel aan de orde. Voorzitter Nanette Egberts heeft de projecten van GezondVeluwe besproken waarin FleGel participeert. Het belang van integrale samenwerking in de regio en de rol die de paramedici daar in kan spelen werd benadrukt.

Raedelijn presenteerde het advies over doorontwikkeling naar een meer professionele organisatie die stevig staat als gesprekspartner in de regio. Aan de orde kwamen de structuur, die nauw aansluit bij de thema’s binnen GezondVeluwe en het IZA Regioplan en de diverse rollen, zoals die van portefeuillehouders in het bestuur. Ook de betrokkenheid van de leden en het rendement van de voorgestelde professionalisering  en de financiering kwamen ter tafel. De leden van FleGel hebben het bestuur de opdracht gegeven om het plan verder uit te werken. Het was een mooie en waardevolle avond!  

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.