Parkinson

Enquête voor mensen met parkinson(isme)

Behoeftepeiling voor passend aanbod activiteiten

Twee jaar geleden is er in Noord-Veluwe een enquête gehouden onder mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme om te kijken waar de behoeften liggen voor een passend aanbod aan activiteiten. De gemeente Elburg heeft daarna verschillende activiteiten opgezet die nu goed lopen. Nu zijn diverse (zorg)organisaties bezig om deze behoeftepeiling ook te doen in de gemeenten Nunspeet, Elspeet of Vierhouten.

De enquête

Woon je in de gemeente Nunspeet, Elspeet of Vierhouten en werk je met iemand die parkinson(isme) heeft of ken je mantelzorgers van iemand met parkinson(isme)? Wil je hen dan vragen deze enquête in te vullen? Met de antwoorden op de korte vragenlijst via deze link kunnen (zorg)organisaties het gesprek aangaan met de gemeenten voor het opzetten van een passend aanbod aan activiteiten in dit rayon.

Welke organisaties doen er mee?

  • Interact Contour
  • Het Baken
  • ICare Thuiszorg
  • Fysio en Ergotherapie Louwen Muilwijk
  • Verschillende welzijnsorganisaties in de omgeving

Help je mee? Je vindt de enquête hier.

Dank je wel!

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.