Agenda

Save the date: theater over hersenletsel

Zin in een avondje theater met als thema ‘Ontmoeten en Hersenletsel’?

De CVA-zorgketen Noordwest-Veluwe & Flevoland organiseert een theatervoorstelling door theatergroep WirWar. Deze nieuwe voorstelling ‘Ik pas!’ vindt plaats op woensdag 10 april in de theaterzaal van Veluvine in Nunspeet. De voorstelling is speciaal voor mensen die een beroerte hebben gehad of een niet-aangeboren hersenaandoening hebben. Maar ook voor hun naasten, mantelzorgers en voor zorgprofessionals die werken met deze doelgroep. Geniet samen met familie, vrienden en zorgprofessionals van een ontspannen avond.

Meer informatie?

Wanneer: 10 april
Inloop: 18.30 uur
Start theater WirWar: 19.15 uur
Napraten: tot 21.15 uur
Kosten: gratis (met vrijwillige bijdrage voor de Hersenstichting en voor onkosten).

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.