Oncologie

Oncologische zorgmarkt op Wereldkankerdag

Op vrijdag 2 februari organiseert ziekenhuis St Jansdal in samenwerking met de regionale oncologiezorgnetwerken een oncologische zorgmarkt. De zorgmarkt vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in ziekenhuis St Jansdal Harderwijk.

Wereldkankerdag

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 2 mensen in Nederland op een zeker moment mee te maken krijgt. “De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar beïnvloedt ook dat van diens omgeving. Kanker raakt iedereen”, vertelt Yvonne van Ginkel, coördinerend oncologieverpleegkundige.

De zorgmarkt

Diverse organisaties en stichtingen nemen deel aan deze zorgmarkt. Behalve het ziekenhuis zijn ook zorgaanbieders aanwezig op onder andere het gebied van voeding, beweging, uiterlijke verzorging en mentale ondersteuning. Voor verschillende doelgroepen is er informatie verkrijgbaar. De zorgmarkt is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over mogelijkheden op het gebied van oncologische zorg in de regio.

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.