Oncologiezorgnetwerk

30 november: Netwerkbijeenkomst Onco in Balans

Waarom is het belangrijk om aandacht te hebben voor de betekenis van werk als mensen kanker krijgen? En hoe versterken we onze lokale netwerken? Deze thema’s komen aan de orde tijdens de netwerkbijeenkomst van 30 november die we vanuit GezondVeluwe en het regionale Oncologiezorgnetwerk Onco in Balans organiseren. Hier nodigen we je graag voor uit.

Programma
We gaan in op twee onderwerpen waar velen van jullie (dagelijks) mee te maken hebben:

Kanker en werk: hoe en waarom op de agenda?
Presentatie door Thea van de Beek, ervaringsdeskundige en zelfstandig personeelsadviseur en Irmgard van der Vegt, coach/trainer bij Irmgard van der Vegt Advies en Coaching en re-integratie consultant bij Re-turn – Werk & kanker.

Lokale netwerken: ontwikkeling en versterking van samenwerking
Michal de Jong, netwerkcoördinator van Onco in Balans, zal hierover vertellen.

Verder informeren we je over de belangrijkste ontwikkelingen rondom oncologische
(na)zorg en blikken we samen met jullie vooruit. Uiteraard zorgen we voor
interactie en ruimte om met elkaar te netwerken. Ook zorgen we voor de inwendige mens.

Datum: 30 november
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
(inloop vanaf 16.30 uur)
Locatie: MFC De Roef
Middelste Wei 2-4
3844 HT Harderwijk
Voor: Alle professionals en vrijwilligers die oncologische (na)zorg verlenen
op de Noordwest-Veluwe

Aanmelden kan via dit formulier.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met netwerkcoördinator Michal de Jong via netwerkcoordinator@oncoinbalans.nl

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.