Oncologiezorgnetwerk

12 oktober: partneravond borstkanker

Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk organiseert op donderdagavond 12 oktober 2023 een avond voor partners van (ex)borstkankerpatiënten. Het doel van de avond is om erkenning, herkenning en ondersteuning te bieden aan partners van (ex)borstkankerpatiënten.

Tijdens deze avond gaan deelnemers met elkaar in gesprek over onderwerpen waar partners van borstkankerpatiënten mee te maken krijgen. Denk hierbij aan mentale of fysieke verandering, de gevolgen van chemotherapie en een eventueel vervroegde overgang. Daarnaast is er volop ruimte om eigen onderwerpen in te brengen. De gesprekken worden geleid door Alex Bos, psycholoog, en Huib van der Burg, geestelijk verzorger.

Plaats: Harderwijk (Dageraitzaal, route 1.03)

Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur)

Toegang is gratis. Meld je aan via deze link