Landelijke akkoorden

Save the date: 7 december presentatie Regioplan IZA Noord-Veluwe en Zeewolde

Zet deze bijeenkomst vast in uw agenda:
Op donderdag 7 december presenteren we het regioplan IZA Noord-Veluwe en Zeewolde.

Datum: Donderdag 7 december 2023
Tijdstip: 16:30-18:30 uur
Locatie: Sparrenhorst, Eperweg 46  in Nunspeet

Aanmelden kan al via dit formulier. De officiële uitnodiging met het programma volgt.

Zien we u 7 december? 

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.