Chronische aandoeningen

Save the date: 22 november Informatieavond Verlies van gezondheid en verder na hersenletsel

Op 22 november 2023 is er een informatieavond ‘Verlies van gezondheid en verder na hersenletsel’. Cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals en andere betrokkenen zijn van harte uitgenodigd.

Op deze avond vertelt een ervaringsdeskundige hoe hij is omgegaan met verlies van zijn gezondheid. In de pauze is er ruimte om elkaar te spreken onder het genot van een kop koffie of thee. Na de pauze is er een themamarkt: hoe kan ik en/of mijn gezin nu verder? Met informatie over diverse onderwerpen zoals aangepast sporten, welzijnswerk, werk e.d.

Ook is het mogelijk om over het verlies van gezondheid verder te praten met zorgprofessionals.

Locatie: personeelsrestaurant ziekenhuis Lelystad
Voor wie: cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals, andere betrokkenen.
Aanmelden kan vanaf oktober (via de mail en flyers)

Programma:
19.00-19.15: inloop
19.15-20.00: presentatie thema verliesverwerking (inleidend een ervaringsdeskundige)
20.00- 20.20: koffie en lotgenotencontact
20.20-20.25: vervolg centraal (korte uitleg themamarkt)
20.25-21.00: themamarkt: welke mogelijkheden zijn er in de regio?
21.00-21.15: evaluatie, napraten en afronding

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.