oncologiezorgnetwerk

Michal de Jong: netwerkcoördinator Onco in Balans

Vanaf 1 augustus heeft het multidisciplinaire oncologiezorgnetwerk Onco in Balans, dat sinds dit jaar onder GezondVeluwe valt, een nieuwe netwerkcoördinator: Michal de Jong. Hierbij stelt zij zich graag voor.

Michal de Jong:

“Mijn naam is Michal de Jong. Ik ben woonachtig in Kampen, getrouwd met Vincent en moeder van een zoon van 1,5 jaar die de naam Ejnar draagt. Mijn voornaam is een die voor velen als exotisch wordt ervaren. Het is een Hebreeuwse naam die je uitspreekt als “Mie-gal”.

Sinds 1 augustus ben ik begonnen als Netwerkcoördinator voor het Oncologie Zorgnetwerk Noordwest Veluwe, ‘Onco in Balans’. Deze nieuwe functie is een verbinding tussen de deelnemende partijen van Gezond Veluwe. In die verbinding is gekozen om deze functie onder te brengen bij Medicamus.

In deze rol ga ik aan de slag om de activiteiten van het Oncologie Zorgnetwerk te coördineren met als doelstelling (verdere) implementatie van de gemaakte afspraken en zorgdragen voor duurzame bestendiging van het oncologie zorgnetwerk die zijn voortgekomen vanuit het project van Gezond Veluwe. Verder wordt een belangrijke taak van mij het onderhouden van contact met lokale oncologie netwerken en het begeleiden van de ontwikkeling en realisatie van deze lokale netwerken. De maanden september en oktober zal in het teken staan van contact leggen binnen deze regio. Daarom kijk ik alvast uit naar de Netwerkbijeenkomst Onco in Balans op 30 november.

Een uitdagende baan die me de mogelijkheid biedt om op tactisch niveau een bijdrage aan de oncologische zorg te kunnen leveren.

Daarnaast ben ik op operationeel niveau werkzaam als Screeningsconsulent Oncologie bij St Jansdal. Samen met mijn collega Marloes Boontje ben ik verantwoordelijk voor alle niet-medische zaken omtrent de oncologische patiënten in het St Jansdal ziekenhuis. Wij kunnen mensen gericht doorverwijzen en zijn daarom goed bekend met de regionale routekaart oncologie. Deze functie voer ik voor het grootste deel uit op locatie Lelystad.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met iedereen in en om Onco in Balans en om aan de slag te gaan in het netwerk. Heb je mij ergens voor nodig? Of wil je contact leggen? Ik ben bereikbaar via netwerkcoordinator@oncoinbalans.nl.”