mentale gezondheid

Derde VeranderAtelier Herstel Ondersteunend Gesprek

‘Geïnspireerd’, ‘gemotiveerd’ en ‘positieve energie’, een aantal antwoorden op de vraag: met welk gevoel verlaat je veranderatelier #3 van het Herstel Ondersteunend Gesprek (HOG)? Het resultaat van een middag uitwisselen over en werken aan de ontwikkeling van HOG in de Noord-Veluwe en Zeewolde.

Op 29 juni kwam een groep van 15 mensen bijeen in Harderwijk om met elkaar in gesprek te gaan over het Ecosysteem Mentale Gezondheid (GEM) en specifiek over de lopende experimenten van het Herstel Ondersteunend Gesprek (HOG).

Twee doelen: informeren én volgende stappen zetten

De bijeenkomst had twee doelen:

  • Informeren en verdiepen over GEM: deelnemers hadden aangegeven dat het zinvol blijft om met elkaar de inhoudelijke- en proces-principes van GEM te blijven bespreken. Deels omdat er steeds nieuwe mensen aanhaken, deels omdat dit iets is wat je moet blijven herhalen om met elkaar te leren waarom en hoe we doen wat we doen.
  • Hoofddoel: update van de vier HOG-experimenten om vervolgens samen volgende stappen te zetten.

Bekijk het verslag van deze middag, inclusief beeldmateriaal en slides >>

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.