landelijke akkoorden

15 juni – Regionale Bijeenkomst Regiobeeld IZA Noord-Veluwe en Zeewolde

De zorg staat onder druk. Zorgaanbieders, zorgverzekeraars, burgerorganisaties en gemeenten hebben daarom eind 2022 op landelijk niveau in het Integraal Zorgakkoord (IZA) afspraken gemaakt over goede, toegankelijke en betaalbare zorg in de toekomst. De komende 4 jaar is het IZA de werkagenda voor de zorg. In het IZA werken alle zorgpartijen samen aan de maatschappelijke uitdagingen in de zorg. Regionale samenwerking is binnen het IZA een belangrijk speerpunt.

15 juni 2023 – 16.00 tot 18.00 uur – Harderwijk

Op basis van het IZA hebben het Zilveren Kruis (als grootste verzekeraar) en de gemeenten op de Noord-Veluwe en Zeewolde het initiatief genomen om met zorg- en welzijnspartijen en inwoners te komen tot een regiobeeld voor de Noord-Veluwe en Zeewolde.

Tijdens de regionale bijeenkomst praten we je bij over de ontwikkelingen in de regio (Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde). Wat is er tot nu toe op de Noord-Veluwe gebeurd? Hoe ziet het (concept)regiobeeld eruit? En hoe gaan we met elkaar komen tot het regioplan, dat op 31 december dit jaar klaar moet zijn?

Meld je hieronder alvast aan, zodat we je rechtstreeks meer informatie over de bijeenkomst kunnen sturen.