Mentale gezondheid

Grote opkomst symposium Ecosysteem mentale gezondheid

‘Boeiend, inspirerend, motiverend, zin om mee aan de slag te gaan, prachtige avond’. Het zijn enkele indrukken die we terugkregen na het symposium over het Ecosysteem mentale gezondheid van 23 maart. Floortje Schepers, Jim van Os, Michael Milo en Gijs Ockeloen namen ruim 100 aanwezige professionals mee in de wereld van GEM tijdens de bijeenkomst die werd georganiseerd door huisartsencoöperatie Medicamus.

De deelnemers aan het symposium kwamen van heinde en verre, er waren geïnteresseerden uit de regio’s Amersfoort, Gooi en Vechtstreek, Arnhem, Enschede en Groningen. En ook veel verschillende domeinen waren vertegenwoordigd: GGZ, gemeenten, welzijn, vrijgevestigden, verslavingszorg en GGD. Zij leerden tijdens de bijeenkomst over breuklijnen in GGZ, over GEM en over de noodzaak van verandering in de GGZ.

Aansluiten bij GEM in Noordwest Veluwe?

Wil je aansluiten bij een van de veranderateliers van GEM In de regio Noordwest Veluwe?

Of wil je meer informatie? Stuur een bericht aan Marian Kesler (mkesler@raedelijn.nl) of Thijs van der Haar (t.vanderhaar@medicamus.nl)

Verslag van het symposium

Benieuwd wat er verder besproken is tijdens het symposium? In onderstaand document staat een uitgebreid verslag van de bijeenkomst.