Mentale gezondheid

Grote opkomst symposium Ecosysteem mentale gezondheid

‘Boeiend, inspirerend, motiverend, zin om mee aan de slag te gaan, prachtige avond’. Het zijn enkele indrukken die we terugkregen na het symposium over het Ecosysteem mentale gezondheid van 23 maart. Floortje Schepers, Jim van Os, Michael Milo en Gijs Ockeloen namen ruim 100 aanwezige professionals mee in de wereld van GEM tijdens de bijeenkomst die werd georganiseerd door huisartsencoöperatie Medicamus.

De deelnemers aan het symposium kwamen van heinde en verre, er waren geïnteresseerden uit de regio’s Amersfoort, Gooi en Vechtstreek, Arnhem, Enschede en Groningen. En ook veel verschillende domeinen waren vertegenwoordigd: GGZ, gemeenten, welzijn, vrijgevestigden, verslavingszorg en GGD. Zij leerden tijdens de bijeenkomst over breuklijnen in GGZ, over GEM en over de noodzaak van verandering in de GGZ.

Aansluiten bij GEM in Noordwest Veluwe?

Wil je aansluiten bij een van de veranderateliers van GEM In de regio Noordwest Veluwe?

Of wil je meer informatie? Stuur een bericht aan Marian Kesler (mkesler@raedelijn.nl) of Thijs van der Haar (t.vanderhaar@medicamus.nl)

Verslag van het symposium

Benieuwd wat er verder besproken is tijdens het symposium? In onderstaand document staat een uitgebreid verslag van de bijeenkomst.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.