Informatieavond

Informatieavond “Verder na een beroerte”

Speciaal voor CVA-patiënten (TIA) en hun naasten organiseert de CVA ketenzorg Noordwest Veluwe & Flevoland op 18 oktober 2022 een informatieavond “Verder na een beroerte”.  Alle belangstellenden zijn welkom. De toegang is gratis, meld je wel van tevoren even aan.

Workshops en informatiemarkt

Op deze informatieavond kun je deelnemen aan workshops die door de betrokken ketenpartners verzorgd worden. Daarnaast zijn er stands aanwezig waar je informatie kunt krijgen. En er is natuurlijk ruimte om vragen te stellen. 

Datum: dinsdag 18 oktober 2022 
Tijd: van 18:45 tot 21:00
Locatie: ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk, Dageraitzaal

Programma

18:45: ontvangst en inloop 

19.:00 – 19:30: workshopronde 1 

19:35 – 20:25: koffie en informatiemarkt 

20:30 – 21:00: workshopronde 2 

Je kunt aanmelden via deze link.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.