Voor zorgverleners beschikbaar

Spreekkamers beschikbaar Gezondheid Centrum Harderwijk

Het GezondheidCentrum Harderwijk breidt uit. Momenteel zijn er nog 2 spreekkamers beschikbaar voor verhuur in het hoofdgebouw, op de begane grond. De spreekkamers zijn ongeveer 20 m2, beschikken over een gezamenlijke wachtruimte en toiletgroep.

De visie van het centrum luidt:  “Geïntegreerde zorg vereist samenwerking op alle facetten: lichamelijk, psychisch en sociaal. Samenhangende zorg rondom en met de patiënt in zijn context. Samenwerken en samenhang vormen de basis, korte lijnen tussen zorgverleners onderling met een focus op de zorgvraag in de wijk.”

Verdere info is terug te vinden op de website www.gch.nl.

Wilt u de voordelen ervaren van een sterke eerstelijns samenwerking en deelt u de visie van het Gezondheid Centrum Harderwijk dan nodigen zij u uit schriftelijk of per mail te reageren voor nadere informatie. Gezondheid Centrum Harderwijk ter attentie van Hillie Hofmeester: info@centrumvoorfysiotherapieharderwijk.nl

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.