Voor zorgverleners beschikbaar

Spreekkamers beschikbaar Gezondheid Centrum Harderwijk

Het GezondheidCentrum Harderwijk breidt uit. Momenteel zijn er nog 2 spreekkamers beschikbaar voor verhuur in het hoofdgebouw, op de begane grond. De spreekkamers zijn ongeveer 20 m2, beschikken over een gezamenlijke wachtruimte en toiletgroep.

De visie van het centrum luidt:  “Geïntegreerde zorg vereist samenwerking op alle facetten: lichamelijk, psychisch en sociaal. Samenhangende zorg rondom en met de patiënt in zijn context. Samenwerken en samenhang vormen de basis, korte lijnen tussen zorgverleners onderling met een focus op de zorgvraag in de wijk.”

Verdere info is terug te vinden op de website www.gch.nl.

Wilt u de voordelen ervaren van een sterke eerstelijns samenwerking en deelt u de visie van het Gezondheid Centrum Harderwijk dan nodigen zij u uit schriftelijk of per mail te reageren voor nadere informatie. Gezondheid Centrum Harderwijk ter attentie van Hillie Hofmeester: info@centrumvoorfysiotherapieharderwijk.nl