Nieuwe projectleider EPA

Nieuwe projectleider bij GezondVeluwe: Lara

Per februari 2022 neemt Lara Wouda het stokje over van Lars Luijkx als projectleider van projecten van EPA. Lara stelt zich graag aan je voor.

“Mijn naam is Lara Wouda en ik werk sinds september 2019 bij Raedelijn. Binnen Raedelijn ben ik bij verschillende trajecten betrokken. Samen met collega Marian Kesler heb ik in het najaar de tussentijdse evaluatie van het netwerk GezondVeluwe uitgevoerd. Extra leuk dus om nu ook inhoudelijk betrokken te zijn! Ik sluit aan bij de Kerngroep EPA en ben projectleider van het traject dat zal gaan starten rond integrale triage en casemanagement EPA. 

Mijn achtergrond ligt bij verschillende type organisaties in de zorg. Ik heb zowel bij het ministerie, een zorgverzekeraar als zorgorganisaties (VVT en ziekenhuis) gewerkt. De rode draad hier doorheen is de samenwerking tussen partijen zoeken en versterken. Een mooi en belangrijk middel om de zorg en ondersteuning voor inwoners te kunnen verbeteren! Ik hou ervan complexe vraagstukken terug te brengen naar de essentie en vanuit daar te vernieuwen. Rond EPA zie ik mooie kansen die ik graag met jullie verken en verder breng. 

Ik kijk enorm uit naar de samenwerking. Hopelijk tot snel!”

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.