Nieuwe projectleider EPA

Nieuwe projectleider bij GezondVeluwe: Lara

Per februari 2022 neemt Lara Wouda het stokje over van Lars Luijkx als projectleider van projecten van EPA. Lara stelt zich graag aan je voor.

“Mijn naam is Lara Wouda en ik werk sinds september 2019 bij Raedelijn. Binnen Raedelijn ben ik bij verschillende trajecten betrokken. Samen met collega Marian Kesler heb ik in het najaar de tussentijdse evaluatie van het netwerk GezondVeluwe uitgevoerd. Extra leuk dus om nu ook inhoudelijk betrokken te zijn! Ik sluit aan bij de Kerngroep EPA en ben projectleider van het traject dat zal gaan starten rond integrale triage en casemanagement EPA. 

Mijn achtergrond ligt bij verschillende type organisaties in de zorg. Ik heb zowel bij het ministerie, een zorgverzekeraar als zorgorganisaties (VVT en ziekenhuis) gewerkt. De rode draad hier doorheen is de samenwerking tussen partijen zoeken en versterken. Een mooi en belangrijk middel om de zorg en ondersteuning voor inwoners te kunnen verbeteren! Ik hou ervan complexe vraagstukken terug te brengen naar de essentie en vanuit daar te vernieuwen. Rond EPA zie ik mooie kansen die ik graag met jullie verken en verder breng. 

Ik kijk enorm uit naar de samenwerking. Hopelijk tot snel!”