Uitnodiging

Uitnodiging startbijeenkomst CVA netwerk

Op woensdag 10 november organiseren het kernteam 1e lijn CVA netwerk Noordwest-Veluwe & Flevoland en Proscoop een startbijeenkomst voor eerstelijns zorgverleners die willen aansluiten bij het eerstelijns CVA netwerk van de CVA ketenzorg Noordwest-Veluwe & Flevoland. Deelnemen is gratis en er is nog een aantal plekken beschikbaar.

Voor wie?

De bijeenkomst is met name bedoeld voor eerstelijns professionals die betrokken zijn bij de zorg voor CVA-patiënten, zoals huisartsen, POH-ers, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Ook andere (zorg)professionals die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp, kunnen de bijeenkomst bijwonen.

Programma en aanmelden

Op deze website vind je meer informatie over de bijeenkomst en meld je je aan.