Uitnodiging

Uitnodiging startbijeenkomst CVA netwerk

Op woensdag 10 november organiseren het kernteam 1e lijn CVA netwerk Noordwest-Veluwe & Flevoland en Proscoop een startbijeenkomst voor eerstelijns zorgverleners die willen aansluiten bij het eerstelijns CVA netwerk van de CVA ketenzorg Noordwest-Veluwe & Flevoland. Deelnemen is gratis en er is nog een aantal plekken beschikbaar.

Voor wie?

De bijeenkomst is met name bedoeld voor eerstelijns professionals die betrokken zijn bij de zorg voor CVA-patiënten, zoals huisartsen, POH-ers, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Ook andere (zorg)professionals die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp, kunnen de bijeenkomst bijwonen.

Programma en aanmelden

Op deze website vind je meer informatie over de bijeenkomst en meld je je aan.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.