Uitnodiging digitale werkconferentie

Dokteren in tijden van Corona

Met de ervaring van nu, werken aan optimale zorg

De COVID-19-crisis vraagt erg veel van zorgprofessionals. Tegelijkertijd zijn de kennis en ervaring die we tijdens deze crisis opdoen van grote waarde voor de toekomst. In regionale werkconferenties, georganiseerd door Optimale zorg-Dappere Dokters i.s.m. de KNMG-districten, gaan we onderling het gesprek aan om opgedane kennis en ervaringen te vertalen naar structurele verbeteringen voor optimalisering van zorg.

Multidisciplinaire samenwerking staat hierbij centraal. Met oog voor medische én maatschappelijke gezondheidseffecten van de coronacrisis. En met aandacht voor de vraag: hoe zorgen we ervoor dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk en met voldoening kan blijven doen?

Daarom nodigen we u van harte uit deel te nemen aan de geaccrediteerde werkconferentie van KNMG-District Gooi / Eemland / Noordwest-Veluwe, Gezond Veluwe en Optimale Zorg-Dappere Dokters, deze vindt plaats op donderdag 22 april 2021.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden >>