Uitnodiging

Digitale Netwerkbijeenkomst Oncologische (Na)Zorg

Vanuit de projectgroep Oncologie GezondVeluwe en het regionale oncologienetwerk Onco in Balans organiseren wij een online netwerkbijeenkomst voor professionals. Het doel van deze bijeenkomst is elkaar ontmoeten en samen na te denken hoe wij oncologische (na)zorg kunnen verbeteren in de regio. Je bent van harte uitgenodigd!

Wat gaan we doen?
Tijdens deze interactieve bijeenkomst zoomen we in op de volgende onderwerpen:
– Psychosociale zorg
– Kanker op het werk
– Kanker in het gezin
Dit doen we in kleine groepen in break-out rooms, zodat er ruimte is voor de inbreng van alle deelnemers. Een mooi moment om elkaar te leren kennen én van elkaar te leren! De resultaten delen we later plenair met elkaar en nemen wij mee terug naar de projectgroep.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor alle professionals en vrijwilligers die oncologische (na)zorg verlenen op de Noordwest-Veluwe.

Praktische informatie