Webinar

Verlies en rouw, hoe help je daarbij?

Wat doe jij als je met iemand in gesprek gaat over levensvragen? Naar wie verwijs je iemand door die te maken heeft met rouw of verlies? Hoe kun je mensen in zulke situaties het beste helpen? Om deze vragen te beantwoorden, organiseert de Centra voor Levensvragen een webinar.

De webinar

Tijdens deze webinar zullen er drie sprekers zijn die antwoord geven op bovenstaande vragen. De webinar is bedoeld voor verwijzers en georganiseerd door de Koepel Centra voor Levensvragen (Eemland, NW Veluwe en Rivierengebied).

Praktische informatie

Datum: maandag 30 november 2020
Tijdstip: 19:00 uur tot 20:30 uur
Aanmelden: via karenrutgers@centrumvoorlevensvragen.nl
Na aanmelding ontvang je meer informatie via e-mail.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.