Routekaart

Palliatieve zorg: waar kan men terecht?

Palliatieve zorg betreft de zorg voor lichaam, geest en ziel in de laatste levensfase. In het Netwerk Palliatieve zorg Noordwest Veluwe werken diverse organisaties samen om de palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren. Het netwerk maakt deel uit van GezondVeluwe.

Routekaart

In onderstaande routekaarten is eenvoudig te zien waar men terecht kan met welke zorgvraag. Er is een aparte routekaart bijgevoegd in geval van een Covid-19 besmetting. 

Klik op de afbeelding om de routekaart te openen

Meer informatie?

Voor meer informatie, neem contact op met Willemien Schep, coördinator palliatieve zorg, via 06-36183680.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.