Oncologie

Nationaal Actieplan Leven met Kanker gepubliceerd

Vrijdag 11 september jl. heeft de Taskforce Cancer Survivorship Care het Nationaal Actieplan Kanker & Leven gepubliceerd. Omdat leven met en na kanker over meer gaat dan overleven.  

Veel mensen kampen met de (late) gevolgen van kanker. Leven met en na kanker gaat over meer dan overleven. Het gaat ook over leven. Over zinvol en zo optimaal mogelijk meedoen in de maatschappij tijdens en na de behandeling van kanker. Daarom dit Nationaal Actieplan Kanker & Leven.

Het actieplan onderstreept hoe belangrijk het is dat de oncologische (na)zorg ook in onze regio verder wordt ontwikkeld. De aandachtspunten in het plan sluiten aan bij de diverse activiteiten en deelprojecten die we binnen GezondVeluwe oppakken. Er zijn nog genoeg uitdagingen, maar we zijn op de goede weg.

Meer weten?

Ga naar www.gezondveluwe.nl/oncologie of neem contact op met een van de projectleiders Linda van de Poll (lvdpoll@raedelijn.nl) of Edith de la Fuente (edlfuente@raedelijn.nl