Oncologie

Nationaal Actieplan Leven met Kanker gepubliceerd

Vrijdag 11 september jl. heeft de Taskforce Cancer Survivorship Care het Nationaal Actieplan Kanker & Leven gepubliceerd. Omdat leven met en na kanker over meer gaat dan overleven.  

Veel mensen kampen met de (late) gevolgen van kanker. Leven met en na kanker gaat over meer dan overleven. Het gaat ook over leven. Over zinvol en zo optimaal mogelijk meedoen in de maatschappij tijdens en na de behandeling van kanker. Daarom dit Nationaal Actieplan Kanker & Leven.

Het actieplan onderstreept hoe belangrijk het is dat de oncologische (na)zorg ook in onze regio verder wordt ontwikkeld. De aandachtspunten in het plan sluiten aan bij de diverse activiteiten en deelprojecten die we binnen GezondVeluwe oppakken. Er zijn nog genoeg uitdagingen, maar we zijn op de goede weg.

Meer weten?

Ga naar www.gezondveluwe.nl/oncologie of neem contact op met een van de projectleiders Linda van de Poll (lvdpoll@raedelijn.nl) of Edith de la Fuente (edlfuente@raedelijn.nl

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.