Uitnodiging

Webinar: ‘Juiste Zorg op de Juiste Plek doen we samen!’

Door de uitbraak van COVID-19 is de zorg de afgelopen maanden op ongekende wijze opgeschud. Nooit eerder werden er zo snel oplossingen bedacht, barrières doorbroken en nieuwe vormen van werken geïntroduceerd. Digitale ontwikkelingen werden razendsnel doorgevoerd en dingen die eerst niet mogelijk leken, bleken toch mogelijk.

Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt af en hiermee lijkt de grootste piek over te zijn. Dit is het moment waarop wij stilstaan bij alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Wat kunnen we leren van de afgelopen tijd? Wat nemen we mee uit alle acute veranderingen die zijn doorgevoerd?

Deze vragen bespreekt team Juiste Zorg op de Juiste Plek ( van het ministerie van VWS ) tijdens een webinar op 7 juli aanstaande. Tijdens deze webinar gaan zij in gesprek met Danka Stuijver (huisarts) en Sophie Bijloos (zorgadviseur en opiniemaker). De vraag ‘Brengt de crisis ons dichterbij de Juiste Zorg op de Juiste Plek?’ staat centraal tijdens de webinar. Overige onderwerpen waar aandacht aan besteed wordt:

  • Is e-health de nieuwe norm, en moeten we dat willen?

  • Is dit het moment om preventie te belonen?

  • Hoe kunnen we ook buiten crisistijd slimmer samenwerken in de zorg?

Kortom: een zeer interessante webinar voor iedereen die belangstelling heeft voor zorg en gezondheid.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 7 juli 2020
Tijd: 16:30 – 17:15
Vorm: online webinar
Kosten: gratis

Aanmelden
De webinar is zonder kosten te volgen. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via deze link >>

Meer info? Bekijk dan het nieuwsbericht van JZOJP.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.