Provincie Gelderland

Nieuwe subsidie voor sociale verbinding in ‘coronatijd’

Breng jij mensen met elkaar in contact en verbinding in deze tijd van isolatie? En doe je dat samen met anderen? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten van jouw initiatief! 

Stichtingen, verenigingen en groepen van drie of meer inwoners kunnen vanaf nu subsidie aanvragen voor plannen die de sociale verbindingen ‘in coronatijd’ versterken. De plannen moeten na 11 maart 2020 zijn of worden uitgevoerd. De provincie vergoedt – onder voorwaarden – alle activiteitenkosten tot maximaal 10.000 euro. Allerlei initiatieven zijn mogelijk. Denk aan digitale voorleesactiviteiten, activiteiten voor inwoners van zorginstellingen, het opzetten van een verbindend digitaal platform of het opzetten van thuishulp.

Interesse? Klik hier voor meer informatie >>