Podcast

GezondVeluwe presenteert: Grand Café de Afstand

In opdracht van Gezond Veluwe en in samenwerking met de stichting Socialrun presenteren GGZ-ervaringsdeskundigen Carlijn en Jerry de eerste aflevering van de podcast Grand Café de Afstand. In dit digitale café spreken Carlijn en Jerry op afstand met twee andere ervaringsdeskundigen over wat het betekent om psychische – of maatschappelijke kwetsbaarheden te hebben.

Het is in de huidige, onzekere tijden extra belangrijk om over deze onderwerpen in gesprek te gaan, juist omdat ze door de consequenties van de coronapandemie steeds meer zullen gaan opspelen. In deze eerste aflevering zijn Shanna en Anne te gast. Shanna is ervaringsdeskundige en coördinator herstel bij verschillende organisaties op de Veluwe en Anne is onder andere hoofdredacteur van het druk bezochte PsychoseNet.nl .

In het gesprek komen aan onder andere aan bod: ervaringsdeskundigheid, kantelpunten in herstel, het belang van naasten, aan grensoverschrijdend grensende hulpverlening en een slecht nieuws gesprek voor de DSM als diagnosestandaard in de GGZ. Ook zie je schitterende illustraties van de hand van Ymke Wieringa en hoor je live muziek van Youri Lentjes. En dan laatst maar niet minst, een kraakheldere voicemail van Jim van Os.

Podcast Grand Café de Afstand

Vanwege je cookie-voorkeuren kan je geen video van Youtube bekijken.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.