Centrum voor Levensvragen

Geestelijk verzorgers inzetbaar in coronatijd

De Corona epidemie kan leiden tot onzekerheid, vragen en twijfel. Vraagstukken die groter zijn dan de dagelijkse vragen en waarbij het fijn kan zijn om hulp te krijgen. Een geestelijk verzorger kan hierin ondersteuning bieden. Wil je voor jezelf, een collega of cliënten thuis ondersteuning of begeleiding dan staan de geestelijk verzorgers van het Centrum voor Levensvragen voor je klaar. Dit gaat in de vorm van een telefonisch gesprek.

Flyer & meer informatie
De flyer met hierin meer informatie kan je hier bekijken en downloaden >>

Via de website vind je meer informatie en een overzicht van de beschikbare geestelijk verzorgers. Het Centrum voor Levensvragen is iedere werkdag bereikbaar via telefoonnummer 06-12 49 85 91.