Centrum voor Levensvragen

Geestelijk verzorgers inzetbaar in coronatijd

De Corona epidemie kan leiden tot onzekerheid, vragen en twijfel. Vraagstukken die groter zijn dan de dagelijkse vragen en waarbij het fijn kan zijn om hulp te krijgen. Een geestelijk verzorger kan hierin ondersteuning bieden. Wil je voor jezelf, een collega of cliënten thuis ondersteuning of begeleiding dan staan de geestelijk verzorgers van het Centrum voor Levensvragen voor je klaar. Dit gaat in de vorm van een telefonisch gesprek.

Flyer & meer informatie
De flyer met hierin meer informatie kan je hier bekijken en downloaden >>

Via de website vind je meer informatie en een overzicht van de beschikbare geestelijk verzorgers. Het Centrum voor Levensvragen is iedere werkdag bereikbaar via telefoonnummer 06-12 49 85 91.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.