TCC app

Afspraken ouderenzorg geüpdatet

De meeste zorgverleners op de Veluwe kennen ‘m waarschijnlijk wel: de TCC Beter Samen App. Deze app is gratis te downloaden en beschikt onder andere over werkafspraken tussen zorgorganisaties zoals het St Jansdal en huisartsencoöperatie Medicamus.

In het tabblad ‘Werkafspraken’ staan ook de afspraken die binnen GezondVeluwe zijn gemaakt op het gebied van de Ouderenzorg. Het gaat hier bijvoorbeeld om afspraken met de thuiszorg ter voorkoming van ziekenhuisopnames, verwijsroute naar de Specialist Ouderengeneeskunde en verwijzen naar de casemanager dementie. De ouderenzorg-afspraken zijn onlangs geactualiseerd.

Contactlijst
De TCC app beschikt tevens over een ‘wie is wie’ contactenlijst. Dit onderdeel is niet vrij toegankelijk. Er is een persoonlijke inlogcode nodig. Hierin zijn onder andere de contactgegevens van artsen, POH en de casemanagers dementie opgenomen. Een ieder beheert zijn/haar eigen profiel en wordt verzocht dit actueel te houden.

Controleer je gegevens
Heb je deze app? Controleer dan of je gegevens nog kloppen. Behoor je tot een van de contactgroepen en ben je niet opgenomen in de app? Neem dan contact op met het Transmuraal Coördinerend Centrum (TCC) via huisartsen@stjansdal.nl of 06-82 40 16 74.