OZO verbindzorg

Communicatietool tijdens de coronacrisis

Communicatie in de zorg is op dit moment belangrijker dan ooit! Zeker nu fysiek contact zoveel mogelijk afgeraden wordt. Om toch de best mogelijke zorg te realiseren hebben we elkaar nodig. Van mantelzorgers en zorgverleners, tot andere professionals. Alleen, maar ook zeker samen kunnen we (kwetsbare) patiënten nodige zorg bieden. Dankzij het communicatieplatform ‘OZO verbindzorg’ is het mogelijk om alle betrokken partijen (digitaal) met elkaar te verbinden.

Wat is OZO?
OZO verbindzorg wordt in de regio Noordwest Veluwe al succesvol gebruikt. Met name voor de zorg rondom kwetsbare ouderen en mensen met psychische kwetsbaarheid. Het platform kan in deze tijd ook voor andere patiëntgroepen gebruikt worden.

Waarom OZO inzetten?
De coronacrisis zorgt voor veel druk op de zorg en vraag immers om duidelijke communicatie tussen zorgprofessionals en de patiënt. Door de beperkingsmaatregelen is communicatie van groot belang, misschien wel meer dan ooit. Als patiënt en zorgverleners met elkaar communiceren via ‘OZO verbindzorg’ en hier informatie met elkaar te delen kan er betere zorg op maat geleverd worden. Betere samenwerking en heldere, overzichtelijke communicatie leveren zo efficiënte zorg op nu dat hard nodig is!

Installeren & Informatie
Ook ‘OZO verbindzorg’ inrichten of meer informatie opvragen? Dat kan via het goed bereikbare telefoonnummer 088-6030800 (ook in het weekend).

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.