OZO verbindzorg

Communicatietool tijdens de coronacrisis

Communicatie in de zorg is op dit moment belangrijker dan ooit! Zeker nu fysiek contact zoveel mogelijk afgeraden wordt. Om toch de best mogelijke zorg te realiseren hebben we elkaar nodig. Van mantelzorgers en zorgverleners, tot andere professionals. Alleen, maar ook zeker samen kunnen we (kwetsbare) patiënten nodige zorg bieden. Dankzij het communicatieplatform ‘OZO verbindzorg’ is het mogelijk om alle betrokken partijen (digitaal) met elkaar te verbinden.

Wat is OZO?
OZO verbindzorg wordt in de regio Noordwest Veluwe al succesvol gebruikt. Met name voor de zorg rondom kwetsbare ouderen en mensen met psychische kwetsbaarheid. Het platform kan in deze tijd ook voor andere patiëntgroepen gebruikt worden.

Waarom OZO inzetten?
De coronacrisis zorgt voor veel druk op de zorg en vraag immers om duidelijke communicatie tussen zorgprofessionals en de patiënt. Door de beperkingsmaatregelen is communicatie van groot belang, misschien wel meer dan ooit. Als patiënt en zorgverleners met elkaar communiceren via ‘OZO verbindzorg’ en hier informatie met elkaar te delen kan er betere zorg op maat geleverd worden. Betere samenwerking en heldere, overzichtelijke communicatie leveren zo efficiënte zorg op nu dat hard nodig is!

Installeren & Informatie
Ook ‘OZO verbindzorg’ inrichten of meer informatie opvragen? Dat kan via het goed bereikbare telefoonnummer 088-6030800 (ook in het weekend).