Neem een kijkje

Nieuwe website en huisstijl

De website en huisstijl van GezondVeluwe is vanaf december opgefrist en in een nieuw jasje gestoken.

Vanaf december staat de nieuwe website van GezondVeluwe ‘live’ en kan iedereen genieten van het nieuwe design dat speciaal ontworpen is voor het mooie samenwerkingsnetwerk op de Veluwe. Neem maar eens een kijkje!

Echte mensen

De website is gericht op professionals maar laat continu zien waarom we ons werk doen: verbetering voor de inwoner van de regio. Dankzij de medewerking van de aangesloten gemeenten, zorggroepen en enkele zorgprofessionals konden we mooie fotografie realiseren ín de regio. Deze fotografie met daarop ‘echte mensen’ maakt onderdeel uit van de nieuwe huisstijl.

Speelse iconen

De iconografie is ontworpen op basis van het logo van GezondVeluwe: de poppetjes bestaan uit de elementen van het logo. Ze geven op een respectvolle en unieke manier weer waar we aan werken. Er is gekozen voor iconen om zo eenheid te geven aan de uitingen die er rondom de projecten / thema’s gedaan worden.

Inwoner centraal

Centraal staan de inwoner en de projecten. Daarnaast zijn er twee belangrijke onderdelen die als een rode draad door de communicatie lopen: inwonersparticipatie en informatiemanagement. Een directe link naar het dashboard zorgt ervoor dat elk project meteen toont wat het oplevert. Ervaringsverhalen en op termijn ook een podcast geven het perspectief van de inwoner weer.

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.