Neem een kijkje

Nieuwe website en huisstijl

De website en huisstijl van GezondVeluwe is vanaf december opgefrist en in een nieuw jasje gestoken.

Vanaf december staat de nieuwe website van GezondVeluwe ‘live’ en kan iedereen genieten van het nieuwe design dat speciaal ontworpen is voor het mooie samenwerkingsnetwerk op de Veluwe. Neem maar eens een kijkje!

Echte mensen

De website is gericht op professionals maar laat continu zien waarom we ons werk doen: verbetering voor de inwoner van de regio. Dankzij de medewerking van de aangesloten gemeenten, zorggroepen en enkele zorgprofessionals konden we mooie fotografie realiseren ín de regio. Deze fotografie met daarop ‘echte mensen’ maakt onderdeel uit van de nieuwe huisstijl.

Speelse iconen

De iconografie is ontworpen op basis van het logo van GezondVeluwe: de poppetjes bestaan uit de elementen van het logo. Ze geven op een respectvolle en unieke manier weer waar we aan werken. Er is gekozen voor iconen om zo eenheid te geven aan de uitingen die er rondom de projecten / thema’s gedaan worden.

Inwoner centraal

Centraal staan de inwoner en de projecten. Daarnaast zijn er twee belangrijke onderdelen die als een rode draad door de communicatie lopen: inwonersparticipatie en informatiemanagement. Een directe link naar het dashboard zorgt ervoor dat elk project meteen toont wat het oplevert. Ervaringsverhalen en op termijn ook een podcast geven het perspectief van de inwoner weer.