Oncologie & ouderen

Netwerken bundelen kracht

Het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest Veluwe is vanaf heden organisatorisch ondergebracht bij GezondVeluwe. Aanleiding is de overlap in organisaties en gemeenten en de gezamenlijke doelstelling om toe te werken naar integrale zorg.

Het Netwerk Palliatieve Zorg wil door samen te werken mensen in de laatste levensfase zo goed mogelijk ondersteunen bij de kwaliteit van leven. De inzet is dat iedere burger ondersteuning en/of zorg krijgt die hij of zij wenst op de juiste plaats, op het juiste moment door de juiste mensen.

Meer weten?

Alle informatie kunt u vinden op de website van het Netwerk

Ook kunt u contact opnemen met de coördinator van het netwerk, Willemien Schep: w.schep@willemholtrophospice.nl

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.