Inwonersbijeenkomst

Lekker in je Vel beurs groot succes

Lekker in je vel zitten. Dat willen we allemaal. Soms is een steuntje in de rug nodig of wat extra aandacht. In Ermelo was daarom op 27 november de ‘Lekker in je Vel’ beurs georganiseerd. Een informatiebeurs over zelfzorg voor inwoners met een psychische uitdaging en de mensen in hun omgeving.

“Een markt zoals deze brengt mensen in de regio weer een stukje dichter bij elkaar” aldus verslaggever Jerry Allon die tevens als ervaringsdeskundige aanwezig was.

Het Sociaal Team organiseerde de beurs met ondersteuning van GezondVeluwe. Zij zijn zeer tevreden met de opkomst en de sfeer die er tijdens de markt hing. Het voelde goed en werd nog maar eens duidelijk hoeveel mooie initiatieven er zijn op de Veluwe. Initiatieven die financieel- administratieve ondersteuning bieden, sociale projecten, leefstijlen bewegingsprojecten, job coaching, geestelijke verzorging. Maar de impact van deze projecten en initiatieven gaat niet over getallen en aantallen maar over verhalen en de mensen erachter.

Wethouder van de Gemeente Ermelo, Hans de Haan verzorgde de opening en benadrukt het belang van een evenement zoals de ‘Lekker in je Vel’ beurs. Verslaggever Jerry Allon ging onder ander met de wethouder in gesprek en vertelt zijn verhaal hier >>

Gezond Veluwe maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.