Nieuws

GezondVeluwe is voor en door de regio. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Wat vindt u? Doe mee met ons panel

Wij zetten ons in voor betere zorg en ondersteuning voor iedereen in de regio Noordwest-Veluwe en Zeewolde. Daarvoor is het belangrijk om te weten wat u vindt van zorg en welzijn in onze regio. Doe mee met ons Panel en geef zo zorg uw stem.

 

Hoe werkt het?
Via het Panel ontvangt u een enquête via e-mail. Samen met andere deelnemers geeft u uw mening, of deelt u uw ervaring over onderwerpen die te maken hebben met zorg, gezondheid en ondersteuning in de regio. De resultaten van de enquêtes worden gebruikt om zorg en welzijn in onze regio te verbeteren. Uw stem telt mee!

 

Meedoen is simpel
U ontvangt niet meer dan drie korte enquêtes per jaar. Desgewenst kunt u anoniem deelnemen. U bepaalt per enquête of u meedoet. Niks is verplicht. Meld u aan door een e-mailtje onder vermelding van ‘Panel GezondVeluwe’ te sturen naar ralphschaareman@zorgbelanggelderland.nl. Vermeld uw naam (niet verplicht) en woonplaats. Wanneer de eerste enquête verstuurd wordt, ontvangt u automatisch bericht.

 

==========================================================================

Lees ook: